100 timers grunduddannelse

Opstart 31. januar 2020

Kula Yoga, Værløse

Ønsker du endnu mere fordybelse i din yogapraksis?

Kula Yoga’s 100-timers grunduddannelse er for dig, som ønsker at fordybe dig i din yoga praksis og yogaens fantastiske visdom. Uddannelse vil give dig en grundig forståelse for yogaens filosofi, og hjælper dig til at integrere filosofien og yogaens unikke redskaber på et dybere plan i dit liv.

Yoga er ikke blot noget, der foregår på yogamåtten. Det er en livsfilosofi og en helt grundlæggende og transformerede måde at være i verden på, og denne uddannelse vil give dig en dybdegående viden og forståelse for yogaens traditionsrige univers.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på grunduddannelsen, andet end en oprigtig interesse i at fordybe dig og forstå grundprincipperne i yoga og i din praksis samt alle de omkringliggende elementer af yogaen feks. åndedræt, meditation, filosofi, afspænding og allignment. Det forventes at du kan deltage i en sammenhængende yogaklasse, men det er ikke et krav at du skal kunne udføre avanceret yoga, være smidig eller kunne stå på hovedet.

Vores 100-timers uddannelsen er også for dig som ønsker at videreuddanne dig til yogalærer. Den består nemlig af de første 100-timer af Kula Yoga´s 200-timers yogalærer-uddannelse og den er obligatorisk, hvis du ønsker at fortsætte på overbygningen. På overbygningen dykker vi endnu mere ned i anatomi, tematisering, stemmeføring og sekvensering og klæder dig på til at kunne undervise en hatha vinyasa klasse med præcise justeringer og meningsfyldte sekvenser.

De første 100-timer er fordelt over 4 weekender, og du vil, udover at forfine din yogapraksis med mere end 60 timers yogapraksis, meditation, pranayama og teknik, også kunne se frem til fordybe dig i følgende spændende emner:

 • Yogaens historie

 • Yoga filosofi

 • Yoga i hverdagen og hvordan den integreres

 • Åndedrættes fysiologi og funktion.

 • Pranayama workshop

 • Patanjali´s Yoga Sutras

 • Chakra Workshop

 • Baghavad Ghita

 • Karma, Samskaras and Dharma

 • Mantras, Kirtan & chanting

 • Yoga Nidra (Yoga søvn)

 • Ayurveda (Yogaens søsterfilosofi)

 • Bevægelsesmønstre og alignment

 • Solhilsner og asanas

   

Uddannelsen er sammensat af Vicky Olivia og Stine Brink, som begge har mere end 20 års erfaring med yoga, mere end 2000 undervisningstimer og besidder den højeste Internationale Certificering E-RYT 500 via Yoga Alliance. De lever begge fuldtid af at udbrede Yogaens traditioner både privat, i virksomheder, i kommuner, på workshops og på retreats i ind- og udland.

For at sikre flest mulige kontakt-timer med eleverne på vores uddannelse er der begrænsning på 15 elever pr. uddannelseshold ligesom samtlige 100-timer undervises af vores hovedundervisere.

Der vil være hjemmeopgaver, som skal laves mellem modulerne. Du skal forvente at bruge 2-4 timer pr. måned på disse hjemmeopgaver.

Datoer i 2020 er:

 

Modul 1:
31/1, 1/2 og 2/2
 

Modul 2:
28/2, 29/2 og 1/3
 

Modul 3:
27/3, 28/3 og 29/3
 

Modul 4:
24/4, 25/4 og 26/4
 

Alle dage kl. 08.00 – 17.00

Undervisere på uddannelsen

Vicky Olivia

E.RYT 500 med baggrund i klassisk hatha yoga fra Sivananda traditionen. 
 

Som underviser er Vicky Olivia kendt for sin behagelige og rolige stemme i yogasalen og hendes evne til at fornemme hver elev i lokalet. Hun efterlader en grundig og hjertelig oplevelse hos sine elever, som ikke blot oplever kvaliteten og timerne bag hendes uddannelse, men samtidig også mærker passionen og erfaringen af hendes mangeårige personlige yoga praksis.

Læs mere om Vicky her
 

Stine Brink

E-RYT 500 med baggrund i Asthanga og Anusara Yogaen. 

Stine´s unikum er skråsikker viden, hendes stemme og hendes grin. Du er ikke i tvivl når du har været til hendes timer. Hun er grundig, vedholdende og kærligt udfordrende. Hun lever virkelig yogaens verden. Hendes passion for yogafilosofien, og ægte interesse for Ayurvedaens livssyn, gør hende autentisk og en rigtig god underviser. Stine har tilbagelagt tusindevis af yoga-undervisningstimer, mange workshops og retretats.

Læs mere om Stine her

Undervisningen foregår i Kula Yoga Studio, Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse.

Følgende er inkluderet i uddannelsesforløbet:

 • Ubegrænset yoga hos Kula Yoga under uddannelsen.

 • Mulighed for at overnatte i Kula Yoga hvis du kommer langvejs fra.

 • Alt tilbehør – yogamåtter, bælter, blokke, puder, tæpper mv. er til fri afbenyttelse i Kula Yoga.

 • Kula Yoga´s uddannelsesmanual.

 • Certificering.
   

Pris: DKK 16.500 (kan opdeles i 4 rater).

Depositum og registrering af tilmelding: DKK 2.500.

Restbetaling: 4 rater af DKK 3.500 startende ved modul 1 eller fuld betaling på DKK 14.000.

Ønsker du at vide mere, eller tilmelde dig? 
Gør det enten ved at udfylde formularen nedenfor, eller tag kontakt her til Kulayoga 

© 2020 by Stine Brink