top of page
Fog and Nature

Optimér dit helbred i harmoni med naturen!

Tag med på en rejse gennem "Et år med Ayurveda" og opdag nøglerne til en afbalanceret og sund livsstil baseret på den gamle visdom fra Ayurveda. Udforsk en skræddersyet guide, der ikke kun tilbyder dig en forståelse af din unikke konstitution, men også guider dig gennem årets skiftende sæsoner med tilpassede kost- og livsstilsråd.

"Et år med Ayurveda, din guide til mere velvære, harmoni og healing gennem hele året og resten af livet."

E-bogen "Et år med Ayurveda" er en grundig introduktion til Ayurveda og til, hvordan du, allerede i dag, kan begynde at integrere Ayurveda i dit liv. Den er ment som en inspiration og guide til, hvordan du kan skabe mere velvære, harmoni og healing i dit liv, ved at lev dit liv i takt med Moder Jords puls og rytme. 

Vi er nemlig cykliske væsner. Det er tydeligt at se hos kvinder, da vi gennem en stor del af vores liv har vores menstruationscyklus, men mænd er det også. Grundet den moderne verdens udvikling har mange, både mænd og kvinder, mistet forbindelsen til den helt naturlige rytme naturen og universet givet os.

I takt med at vi har mistet forbindelsen til den naturlige rytme, naturen pulserer i, så har vi også mistet forbindelsen til os selv

 

"Et år med Ayurveda" er til dig, der gerne vil lære om Ayurveda og til dig, der gerne vil have en håndgribelig guide til at skabe et liv med mere velvære, harmoni og healing. 

Guiden indeholder en udførlig introduktion til Ayurveda, hvor du vil lære om:


Dharma,
Maha Gunas, 
De fem elementer, 
De tre doshas og deres funktioner
De tre dosha typer, 

Fordøjelsen, 

De seks smage,

De ayurvediske ur, 

De tre stadier i livet og hvordan du kan hjæle dig selv i balance med din cyklus samt overgangsalderen.
Herudover vil du lære om de fire sæsoner med Ayurvediske øjne og lære, hvordan du kan holde dig selv i balance gennem hele året.

E-bogen er 130 sider fyldt med Ayurvedisk læring.  

Manualen er et digital download, som du får direkte afgang til efter du har betalt. 

Du er velkommen til at printe en kopi af denne e-bogtil dit personlige brug. Bortset fra det, må denne publikation ikke gengives, videresendes, kopieres, scannes eller på andre måder deles med andre uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren, Stine Brink. 

Denne e-bog er beregnet som en guide til, hvordan du kan opnå mere velvære, harmoni og balance gennem hele året. Der er brugt timevis af researche for netop at kunne publicere denne e-bog, men den er ment som en guide. Men oplever du akutte eller kroniske sygdomme så søg rådgivning hos din egen læge.

Er du i tvivl om, hvorvidt noget af den vejledning du modtager i e-bogen er for dig, så søg endelig vejledning hos din egen læge eller anden professionel.

Forfatteren fraskriver sig ansvar for manglende eller begrænset udbytte af e-bogen.

bottom of page