Vedisk livsstils konsultation 

Ønsker du en større forståelse for dig selv? Øget sundhed? Bedre søvn? Mere velvære? Og måske lidt mere balance i livet? 

En Vedisk livsstilskonsultation tager udgangspunkt i principper fra Ayurvedaen og filosofien, samt psykologien fra Yogaen. Ayurvedaen er læren om os selv og naturen. Vi lærer at forstå vores unikke sammensætningen af de fem elementer og hvordan vi ud fra den forståelse kan tage kontrol over vores sundhed. Ayurvedaen ærer din unikke sammensætning. Din unikke person.
 
Under en Vedisk konsultation vil du finde en øget forståelse for dig selv og finde ind til, hvordan du kan støtte dig selv i at blive den sundeste, gladeste og mest blomstrende version af dig selv. 

 

urtete

Hvordan foregår en konsultation? 

 

En konsultation tager ca 90 min. den første gang vi mødes. Det starter med en længere snak. Her vil dit liv være i fokus. Jeg vil spørge ind til din hverdag, hvad du foretager dig, din rytme og dine rutiner. Og så vil vi snakke om din sundhedshistorie. Dvs. vi vil komme ind på, hvilke temaer der ofte opstår i forhold til din sundhed. Vi vil snakke om dine største udfordringer men også dine gaver
Udfra vores snak vil vi finde ind til, hvad din Vikritis er (energimæssige ubalancer) og spore os ind på, hvad din Prakriti er (energimæssige natur).
Ud fra samtalen vil vi: 

 

- finde hvilke vaner, rutiner eller overbevisninger der skaber ubalance hos dig. 
- fokusere på, hvordan du kan integrere sundt og lækkert mad i din hverdag, der hjælper dig til at blomstre
- planlægge hvilken form for yoga/bevægelse, vejrtrækningsøvelser og meditation, der vil støtte dig lige nu.
- skabe en ny rutine, der vil gavne dig i det lange løb. 

At ændre sin livsstil og hverdag kan være overvældende, derfor tager vi små skridt. Ayurvedaen er et system der fokusere på det langsigtet mål. Derfor er der ingen forventninger om, at alt vi kommer frem til under den første konsultation, skal integreres i dit liv med det samme.
Vi finder i samarbejde 3 ting der giver allermest mening at fokusere på i en periode. 

Det anbefales, alt efter, hvilke problematikker man står overfor, men at man som et minimum får to konsultationer. Under første konsultation laver vi en plan, der virker for dig.
De efterfølgende konsultationer tager omkring 60min. 


De fleste konsultationer foregår over Skype eller Zoom. Hermed er vi ikke begrænset af, hvor vi er placeret rent fysisk. Nogle konsultationer foregår i eget hjem eller behandler lokale. Dette aftales indbyrdes, hvad der passer bedst. 
 

Hængende Urter

Hvem kan en Vedisk livsstilskonsultation hjælpe?

En Ayurvedisk konsultation kan hjælpe dig, der er klar og villig til at blive mester over dit eget velvære. Det er til dig som ønsker at blive det bedst mulige version af dig selv. 
Det er til dig som tror på dig selv og tror på din evne til at heale dig selv.

 Praktiske informationer: 

Pris: 
Første konsultation, 90min 
Hverdag: 1200,-
Weekend: 1500,- 

Efterfølgende konsultationer, ca. 60min
Hverdag: 700,- 
Weekend: 950,- 

 

Pakke-tilbud:
Første konsultation + 2 efterfølgende konsultationer
Hverdag: 2250,- 
Weekend: 2950,- 


Ved hjemmebesøg bliver der lagt transport på prisen. Dette aftales indbyrdes.  

Jeg glæder mig til at høre fra dig.