Mød Stine Brink! 

Stine Brink er en dedikeret og passioneret formidler af de oldgamle, med tidsløse teknikker fra yogafilosofien & psykologien, samt Ayurveda. 
Stine's unikum er skråsikker viden, hendes stemme og hendes grin. Du er ikke i tvivl når du har været til hendes timer. Hun er grundig, vedholdende og kærligt udfordrende. Hun lever virkelig yogaens verden. Hendes passion for yogafilosofien, og ægte interesse for Ayurvedaens livssyn, gør hende autentisk og en rigtig god underviser, samt formidler. 

Stine har haft yogaen tæt på livet siden 2004, i hendes tidlige teenage år og siden der har det været en stor del af hendes liv. Stine mødte yogaen imens hun var igang med at heale hendes krop, og ikke mindst hendes sind efter hun i 2001, i en alder af 11år brækkede ryggen. Dette var starten på en lang, udfordrende og spændende rejse om, at genfinde hende selv. I 2011 tog Stine hendes første yoga uddannelse i Goa. Hun har siden der undervist mere end 2500 yogaklasse, workshops og retreat i både ind- og udland. 
Stine har mere end 700timers certificeret uddannelse, samt flere 100timers intensive træninger og kurser bag sig. Se hendes CV lige her

Stine's undervisning er til dem, som er klar til at tage bevidste beslutninger om at lære at bevæge sig på en holistisk måde. Og til dem, som er klar til at lære dem selv at kende, på et dybere niveau. Hendes yoga undervisning er baseret i Anusara Yoga, med grundige instruktioner, så din krop finder tilbage til sin naturlige alignment. 
Anusara Yoga betyder "flowing with Grace", altså at flyde med nåde - det guddommelige. 
Anusara Yogaen tilbyder dig dyb og transformativ rejse, måde gennem det fysiske, mentale, spirituelle og endda de mystiske aspekter af Yogaen. Gennem asana (fysisk bevægelse), pranayama (åndedrætsøvelser), meditation og tantrisk filosofi så hjælper praksissen dig til at justere dit sind, din krop og dit hjerte, og dermed får du muligheden for at genopbygge en forbindelse til dit dybere Selv. 
Den vil give dig forbedret styrke, fleksibilitet og balance, både fysisk, mentalt og spirituelt.
Alle klasser er bygget op omkring Sankalpas, dybtfølte intentioner som Stine placere for klassen. Dette er med til at bringe fornemmelse af en rødtråd gennem alle hendes klasser.


udover Yogaen så er Stine utrolig passioneret omrking Ayurvedaen som hun formidler med lethed. Er du nysgerrig på Ayurvedaen, så kan du læse mere om det her.
Udover at kombinere yogaen og ayurvedaen, så finder Stine meget inspiration gennem astrologien. Hun byder generelt ind på en rejse til Selvet, til dybden til din essens. 
Er du klar til den rejse? 
Kom med på én af hendes kommende retreats, kurser eller uddannelser. 

" Stine er en utrolig dygtig og behagelig yogaunderviser.
Hun kan på enkleste vis formidle kompliceret teknik, og man fornemmer tydeligt, at der ligger stor viden og kunnen bag hendes velvalgte ord. Stines tilgang giver mig altid et nyt perspektiv på yoga, og hendes guidance har ved utallige lejligheder åbnet op for nye og ukendte stillinger og hjørner af min krop".

Line R

By Signing up for to the emailing list you give us permission to keep you contact informations. It will only be used to reach you through newsletters and offers from the webpage.

  • Facebook - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Følg med på instagram