Kursus for Yoga undervisere og behandlere
Lørdag d. 23. & søndag d. 24. november
Kl. 9.00-13.00

"Den svære samtale"

Hvordan taler jeg med og omfavner en elev eller klient som går gennem sorg og tab?


"Den svære samtale" er kurset, der vil klæde dig helt på til at kunne omfavne og tale med en elev i en livskrise.  

Kurset er professionelt faciliteret af sorg- og socialrådgiver Tine Juel & yoga underviser Stine Brink

"Den svære samtale" - et kursus til yogaundervisere samt behandlere, der ønsker at blive klædt på til at tale med og omfavne en elev eller klient, som går gennem sorg og tab.

 

Som yogalærer og behandler vil du ofte automatisk vække tillid og nærvær hos dine elever. Dette gør at du kan komme til at stå i en unik og udfordrende rolle, når det kommer til at støtte mennesker der går gennem livskriser samt oplever sorg og tab. Tilliden og nærværet der automatisk er blevet vækket, kan føre til at elever deler sårbare øjeblikke med dig, såsom personlige historier.

"Den svære samtale" er kurset, der vil klæde dig helt på til at kunne omfavne og tale med en elev i en livskrise.  
 

Sorg og livsforandringer er en naturlig del af vores liv som mennesker.  Når nogen tæt på dig dør eller du oplever skilsmisse eller et forhold slutter, har det en dyb indvirkning på vores sind og krop. Det kan manifesteres sig både fysisk og psykisk i kroppen. Det kan være en tid hvor vi stiller spørgsmål om livet og har brug for ekstra omsorg og blive set og lyttet til. Med dette kursus får du indsigt i og viden om, hvordan du kan omfavne og møde disse mennesker i yogalokalet og/eller udenfor salen.

 

Vi vil gennemgå følgende oplæg:

 • Forståelse af sorg i samfundet, sorgkultur

 • Sorg teoriens historie, hvordan forstår vi sorg i dag

 • Hvad er sorg og hvilke former for tab kan vi opleve

 • Sorgen i kroppen

 • De 11 Grundsætninger om sorgledsagelse

 • Samtalens betydning; hvordan taler vi med et menneske i sorg

 • Integritet og navigation på det spirituelle plan

 • Hvordan bruger jeg min viden om sorg konkret i min undervisning eller behandler rummet

 • Konkrete meditation- og yoga øvelser
   

Undervisningsform: refleksionsøvelser, gruppearbejde, oplæg og plenum.

 

Kurset er professionelt faciliteret af sorg- og socialrådgiver Tine Juel & yoga underviser Stine Brink

 

Tine Juel

Tine Juel er uddannet socialrådgiver, og har arbejdet professionelt indenfor kræftområdet i 10 år på blandt andet Herlev, Rigshospitalet og i Kræftens Bekæmpelse Rådgivning.

 

Ud over sin uddannelse og solide erfaring på området, har Tine videreuddannet sig i  sorg og krise fra Berkeley University i Californien, Mastermodul fra Københavns Universitet Teologi i ”Erindring, Sorg og Religiøst sprog” samt i sorgterapi.

 

Det som kendetegner Tine i både samtalen og hendes undervisningsform er nærvær, indsigt og en forståelse for, hvor du er nu.

 

Ud over Tine’s faglige viden har Tine dyrket yoga samt danset og undervist i dans i mange år. For Tine er bevægelse en måde at forbinde sind, krop og sjæl på. Gennem dans og yoga oplever hun følelsen af, at finde hjem “essensen af hvem jeg er. Når jeg praktiserer yoga eller dans er hele mit væsen fyldt med inspiration, lidenskab og kærlighed til livet.”

Tine er nu selvstændig sorgrådgiver og driver organisationen Blossom-Project.

 

Stine Brink

Stine Brink er registret erfaren 500 yoga undervisere & Ayurvedisk livsstils vejleder, hun har siden 2011 studeret og undervist yoga i både ind- og udland. Med mere end 700 times registreret uddannelse og tusindvis af times selvstudie har Stine opbygget en stor viden inden for filosofien og psykologien bag yoga. Stine er blandt andet uddannet i Indien, hvor hun har en 500 timers uddannelse i Ashtanga Yoga og klassisk yoga filosofi. Herudover er hun uddannet hos Suzanne Faith, i Anusara Yoga med fokus på den Tantriske yoga filosofi.

 

Stines nysgerrighed for yoga traditionen, filosofien og psykologien bag det gør at hun konstant søger ny viden. Hendes mission er at hjælpe hendes elever til at finde jordforbindelsen, stabilitet og styrke gennem hendes undervisning.

 

Herudover så har Stine et brændende ønske om at hjælpe og vejlede andre yoga undervisere til at stå stærkere i faget, samt kunne være mere tilstede med integritet overfor eleverne.

 

 

Praktisk:
Sted: Salig, Masnedøgade 20, 2100 København

Dato: 23. & 24. November 2019
Tid: 9.00-13.00
Pris: 2500,- *

* earlybird ved booking og betaling inden d. 20. august 2019 er prisen 2200,-


Inkluderet i prisen er printervenlig materiale, te/kaffe & frugt/snacks

Tilmelding og eventuelle spørgsmål sker på e-mail til enten

Tine; tine@sorg-raadgivning.dk eller
Stine; namaste@stinebrink.com

 

Din plads på kurset er sikret når du har tilmeldt dig via email samt betalt kurset pris.

Max. 15 deltagere.

Skriv til os

© 2020 by Stine Brink