100 timers 
hatha vinyasa 

efteruddannelse

for yogalærere

Professionelt faciliteret af E-RYT 500
Stine Brink samt spændende & kompetente gæsteundervisere.

21. februar til 17. maj 2020

Kære yogalærere

- dette kursus vil fylde dig op med ny inspiration, viden og kunnen.

Er du uddannet yogalærer med undervisningserfaring og min. praktiseret yoga i 2 år?

Så er denne uddannelse til dig!

Du vil lære at skabe ny empowering materiale til dine klasser og dine elever, og få forfinet og raffineret dine allerede eksisterende undervisningsevner. Og du vil lære at finde din egen stemme og autencitet som underviser.

 

Uddannelsen strækker sig over 4 weekender - i alt 100 timer - hvoraf 90 af dem er kontakt-timer. De resterende 10 timer er hjemmestudie. Du vil modtage videomateriale, samt skriftlige opgaver der skal laves/ses hjemme mellem weekenderne.

(Efter endt uddannelse, kan du registrere 90 kontakt-timer og 10 ikkekonkakt-timer, under “continuing education” hos Yoga Alliance.)

 
Vi skal arbejde med følgende: 

 • Sekvensering - Skab meningsfyldte og empowering sekvenser (30 timer)

 • Asana Lab - Anatomi, fysiologi, alignment og biomechanics (20 timer)

 • Assist and Adjust - indføling, indsigt og håndtering af berøring/rettelser (5 timer)

 • Din undervisning - raffinering af dine undervisningsevner (20 timer)

 • Cuing & Theming - stemmen, guiding & tema (3 timer)

 • The Business of Yoga (2 timer)

 • Beyond Asana; (10 timer)
  - Pranayama værksted – guide vejrtrækningsøvelser selvsikkert.
  - Meditation - det bevidste valg og formål.
  - Yoga filosofi for den moderne udøver.
  - Ayurveda - vigtigheden af den Ayurvediske viden i sin undervisning
   

Hjemme-opgaver;
Undervisningsmaterialet vil støtte og forberede dig på den følgende weekend.

Du vil modtage det første materiale 14 dage inden uddannelsens start.

Der vil være oplæg du skal lytte til, samt skriftlige opgave der skal laves.

Regn med ca. 10 timers hjemmearbejde, fordelt på hele forløbet.

Herudover vil du også blive inviteret til en lukket facebook gruppe, hvor der jævnligt deles inspiration, og der vil være Q&A's med Stine, samt “live” meditationer.

Praktisk information

VIi mødes 12 gange i løbet af 4 måneder - én weekend pr. måned.

Uddannelsen bliver afholdt i det SMUKKE Kula Yoga studie i Værløse.


 

Uddannelses-Weekender:

21., 22. &  23 Februar 2020

27. 28. & 29. Marts 2020

17., 18. & 19. April 2020

15., 16. & 17. Maj 2020

Mødetidspunkter:

Fredage fra kl. 15.00 - 20.00

Lørdage fra kl. 08.00 - 17.30

Søndage fra kl. 08.00 - 17.30

Te/kaffe, frugt & snacks serveres. Du medbringer egen frokost.

(Der er køleskab til opbevaring af medbragt madpakke.)


 

Din investering;

EarlyBird-pris: 14.950,- (ved tilmelding og betaling inden d. 1. december 2019)

Normalprisen er: 16.500,- (Der er mulighed for at betale i rater.)

I unikke situationer gives scholarships til enkelte. Skriv til os og fortæl os om din situation.

 

Max. 15 deltager på uddannelsen.


Uddybende information 

Sekvensering

 

En stor del af at være en dygtig
underviser, er at kunne sekvensere dine klasser. Dvs. at kunne sammensætte en time, der giver mening for både kroppen og det mentale, samt for stemningen og klassens tema. Du vil lære at opbygge sekvenser til de forskellige asana-grupperinger, med en klar og logisk tilgang. En del af hjemmearbejdet vil være at du skal opbygge sekvenser til gennemlæsning, og få feedback på dem.

 

Asana Lab

 

Vi vil genemgå de forskellige Asana-grupper, hvor vi øver et par eksempler til bunds fra hver gruppe, og går i dybden med anatomi og alignment i de forskellige stillinger. 

 

Beyond Asana 

 

Denne del handler om de mindre fysiske aspekter af yogaen. Vi skal i pranayama-værksted, med hensigt på at blive mere fortrolige med at undervise i åndedrætsøvelser, og forny måden vi integrerer pranayama i vores undervisning. 
Ligeledes runder vi formål med meditation, filosofien bag og selve meditationspraksis. 

Vi vil have oplæg om Sankalpa (intention) og Sadhana (egen praksis), om hvordan vi opbygger egen stabil daglig yoga rutine. 
Der vil være oplæg om, hvordan vi kan træde ind i yoga filosofien som moderne yoga udøver, om hvordan vi bliver i stand til at undervise grounded i yoga filosofien. 

Herunder vil vi gennemgå psykologiens rolle i yoga, især med øje på etikken i lære/elev forholdet.
 

Adjust & Assist; 

 

Du vil lære simple teknikker til, hvordan du kan lære at give verbale og manuelle adjustments, herunder grundigheden i hvordan vi kan assistere vores elever, så de føler sig set, støttet og holdt. 

Øve undervisning

 

"Practice makes perfect" - Vi udlever dét vi lærer.
Hver gang vi mødes, er der skabt plads til at øve sig i at undervise og få feedback.
Du vil blive opfordret til at afprøve din nye læring mellem vores undervisnings-weekender, så vi sammen kan tale om udfordringerne og succes oplevelserne. 


Cuing 

 

Den verbale guiding.
Du vil lære teknikker til, hvordan du enkelt og
powerfuldt kan guide din elever igennem dine sekvenser. Vi vil tale om ordvalg, stemmeføring og det toneleje du bruger. Og hvordan vi via ord kan give folk en følelse og/eller forståelse for times tema. 


The Business of yoga 

Vi ved økonomi ofte er følelsesladet, og for mange et tabu, men det er nu engang en realitet. 

Derfor tager vi en ærlig diskussion om livet med yogalærer-stilling som levebrød. Om politikken, hvad vi skal tage højde for økonomisk, prissætning, værdi og markedsføring. I det hele taget dele erfaringer, måske få nye indsigter af hinanden og runde love/regler ifht. løn som yogalærer.
Undervisere på uddannelsen: 
Stine Brink:
 

Stine er grundlægger og hoved-underviser på uddannelsen.
Stine´s unikum er skråsikker viden, hendes stemme og hendes grin. Du er ikke i tvivl når du har været til hendes timer. Hun er grundig, vedholdende og kærligt udfordrende. Hun lever virkelig yogaens verden. Hendes passion for yogafilosofien, og ægte interesse for Ayurvedaens livssyn, gør hende autentisk og en rigtig god underviser. Stine har tilbagelagt tusindevis af yoga-undervisningstimer, mange workshops og retretats.
(Hun er E-RYT 500 registreret ved Yoga Alliance) Alt sammen udmundet efter en rygskade i de unge år. Samlede erfaringer og diverse krav opfyldt, kan hun nu undervise både elever og videreuddanne yogalærere.

Du kan læse mere om Stine og hendes tilgang til Yogaen lige her

Du anbefales at have afprøvet Stines undervisning inden uddannelsens start. Du kan enten møde op til en af hendes public classes enten hos Kula Yoga Studio eller hos Nor: Health House. 
Herudover kan du også praktisere med hendes på Yogastream.dk

 

Kristine Opstrup:

Kristine Opstrup:
Kristine underviser i anatomi og fysiologi på uddannelsen. Kristines baggrund for at undervise jer i dette, er hendes kombination af uddannelserne sygeplejerske og yogalærer. Hun blev uddannet som yogalærer i 2012 fra Hamsa Yoga Studio, samt børneyogalærer fra Rainbow Kids Yoga. Efterfølgende er hun uddannet sygeplejerske med nuværende arbejdsplads på en børnemodtagelse. Kristines to store interesser er forståelse af kroppen og kommunikation i den simpleste forstand. Hun brænder for formidling af kroppens fysiologi til større forståelse for dem hun underviser. Dette kommer klart til udtryk i hendes arbejde som sygeplejerske, hendes frivillige job i organisationen Børneliv, hvor hun bl.a. underviser skolebørn i kroppen - og sidst men ikke mindst, i hendes yogaundervisning.

Suzi Bloor:

Suzi vil assistere under uddannelsen samt undervise dele af meditationsundervsningen.
Suzi har mange års erfaring som underviser i hendes egne passioner. Heri blandt, meditaion, energi, coaching og nu også yoga. Efter mange års erfaring med yoga som selvhjælp, blev hun uddannet som Hatha yogalærer i 2018 ved Akasha Yoga Academy, Bali. (og registreret med 200 hr RYT ved Yoga Alliance.) For andet år i træk, underviser hun i gratis yoga udendørs på plænen ved Arken Museum hele sommeren, hvor 100+ glade yogier møder op hver søndag morgen. Hun elsker yoga! Og brænder især for "pay-it-forward" princippet, - i yogaen kaldet "the Act of Seva"og tror på en gladere verden når vi deler den, uden at forvente at få noget tilbage. Læs mere om Suzi her: www.sevayoga.dk

Maj Ingeman--Molden:
 

På sidste modul af uddannelsen vil Maj komme og undervise i Bhakti ( Kirtan, Chanting og Mantra.), Business of Yoga, med særlig vægt på etisk retention, Kula og community, samt tale om din Dharma som yogalærer.

Maj er spækket med erfaring. Hun underviste sin første yogatime i Melbourne Australien i 2007, og siden i København, da hun vendte hjem i 2013. I 2015 flyttede hun til Aalborg, hvor hun grundlagde studiet YOGA HUSET Aalborg, som hun leder i dag med godt 400 medlemmer og ca. 25 undervisere. I YOGA HUSET udbyder hun Yoga Alliance certificerede 200 timers Power Yoga uddannelse.

 

I starten som både lærer og elev var hun mest forelsket i de fysiske forandringer og de goder yoga medførte. Sidenhen er det blevet enormt vigtigt for Maj, at yoga ikke blot reduceres til de fysiske stillinger, men at man som både underviser og privatperson forsøger at få inkorporeret alle 8 principper, der tilsammen udgør hvad yoga er.

Hun har gennem årerne stiftet bekendtskab med bl.a retreats, fordybelses-kurser, one-on-one, yogafestivaller (bl.a Copenhagen Yoga Festival), online filming (YogaStream), cross marketing events, samt komponeret og optrådt med yogamusik (bland andet med Yoga Electronics)

Tilmelding til uddannelsen 
TIlmelding til uddannelsen sker ved linket nedenfor. Du vil efterfølgende, inden for ca. 48 timer efter vi har modtaget din ansøgning, for en email return. Her vil være vedhæftet en PDF med yderligere informationer om uddannelsen, samt hvordan du laver din indbetaling.
Din plads er sikret på uddannelsen når du har tilmeldet dig via ansøgningen samt betalt 50% af uddannelsens pris. 

1500kr af uddannelsenspris er et tilmeldingsgebyr (dækker håndtering af ansøgning og email besvarelser) De tilbage betales ikke ved afbud. 
3000kr af uddannelsenspris anses som et depositum. De tilbage betales ikke ved afbud af pladsen på uddannelsen senere end 60 dage før uddannelses begyndelse.  
Efter uddannelsesstart refunderes betaling ikke.  

 

 
 
 
 
 
Har du spørgsmål til uddannelsen, så tag endelig kontakt

© 2019 by Stine Brink