top of page

ons. 15. apr.

|

Online

Ayurveda 101

Ayurveda 101 er workshoppen til dig, som er nysgerrig og interesseret på, hvad Ayurveda er og hvordan du kan bruge den i din hverdag.

Registration is Closed
See other events
Ayurveda 101
Ayurveda 101

Tid & sted

15. apr. 2020, 14.00 – 16.30

Online

Gæster

Om arrangementet

Ayurveda 101 er workshoppen til dig, som er nysgerrig og interesseret på, hvad Ayurveda er og hvordan du kan bruge den i din hverdag. 

Ayurveda betyder ”livets videnskab” og er et medicinsystem der er udviklet i Indien for mere end 4000 år siden. Ayurvedaen har en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Det har med formål at skabe et sundt og velafbalanceret legeme og sind. Ayurvedaen tager udgangspunkt i kosten, livsstil og bevægelse. I ayurvedaen findes der tre grundprincipper (dosha) – vata, pitta og kapha. Disse tre grundprincipper er alle repræsenteret inden i os, men sammensætningen af dem varierer fra person til person og er dem der afgør din unikke kropsstruktur og personlighed. Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende er det nemmere for os at leve et mere balanceret liv.  Der vil være forslag til, hvilken slags mad du burde spise, hvor meget (eller lidt) du burde sove, hvilken form for bevægelse, osv. alt efter hvilken sammensætning du har.

Udover at vi som mennesker har en bestemt kodning af disse principper, så er doshaerne også tilstede i naturen. Vi kan inddele døgnets rytme, sæsoner og generelt livet i disse kategorier.  Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende skaber det en ramme for at forstå os selv bedre. 

Denne workshop vil give dig en forståelse for de tre doshaer, hvad de betyder netop for dig og hvordan du ud fra dem kan skabe en hverdag i mere balance.  Du vil også få en indsigt i, hvad tegnene for ubalancer er og hvordan du afhjælpe ubalancerne via. kost, bevægelse og daglig rytme. 

Praktisk

Workshoppen vil blive afholdt onsdag d. 15. april kl. 14.00-16.30

Workshoppen vil blive sendt LIVE fra Zoom. (Hvis du ikke har mulighed for at deltage live, så vil du få optagelsen tilsendt efterfølgende så du har mulighed for at se eller gense workshoppen. Workshoppen vil være tilgængeligt i 14 dage)

Pris: 299,-

Billetter

  • Ayurveda 101

    299,00 kr.

Total

0,00 kr.

Share this event

bottom of page