top of page

søn. 03. mar.

|

Body&Mind Studio

Chakra Workshop ~ Body&Mind Studio, Viborg

Chakrasystemet kan anskues som et kort eller et kompas over kroppens indre velvære. Et chakra er et energicenter og dem findes der langt over 300 af i kroppen. Der er 7 større energicentre i kroppen som sidder fra bunden af halebenet og hele vejen op til toppen af hovedet.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Chakra Workshop ~ Body&Mind Studio, Viborg
Chakra Workshop ~ Body&Mind Studio, Viborg

Tid & sted

03. mar. 2019, 10.00 – 13.00

Body&Mind Studio, St. Sankt Mikkels Gade 10, 8800 Viborg, Danmark

Om arrangementet

Chakrasystemet kan anskues som et kort eller et kompas over kroppens indre velvære. Et chakra er et energicenter og dem findes der langt over 300 af i kroppen. Der er 7 større energicentre i kroppen som sidder fra bunden af halebenet og hele vejen op til toppen af hovedet. Vi vil til denne workshop fokusere på disse 7 største og mest kendte chakraer. Disse ses også som vores hovedenergicentre. Chakraerne spiller en væsentlig rolle i vores fysiske såvel som psykiske velvære.

Du vil til denne workshop få en grundig gennemgang af disse syv centre, om hvad de repræsentere på det fysiske og psykiske plan samt få indsigter i, hvordan du kan arbejde med dem for at skabe en mere balanceret krop.

Hovedparten af denne workshop vil være baseret på oplæg og snakke i plenum, dog ifør dig noget behagelige og bevægeligt tøj. Du vil blive introduceret til fysiske øvelser der kan bruges i arbejdet med chakraerne.

Share this event

bottom of page