top of page

ons. 08. apr.

|

Zoom

Udforsk din Dharma - ONLINE workshop

Din Dharma er dit livsformål. Det er din helt store potential, det er der, hvor din sjæl virkelig trives. Workshoppen er til dig - som gerne vil udforske, hvad din sjæl længes efter og udforske DIT potentiale

Registration is Closed
See other events
Udforsk din Dharma - ONLINE workshop
Udforsk din Dharma - ONLINE workshop

Tid & sted

08. apr. 2020, 14.00 – 17.00

Zoom

Gæster

Om arrangementet

Vi er alle sat på jorden af en speciel og unik grund. Vi har alle fået en gave, som er vores job at dele med omverdenen.  Dit job er at finde ud af, hvad DIN specielle og unikke gave er og derefter finde ud af, hvordan DU deler den. 

Jeg ser stress, angst og depression som en måde, hvorpå vores sjæl forsøger at kommunikere med os, når vi ikke lever i alignment med, hvad vores sjæl er sat på jorden for at udføre.  Det er ikke altid nemt at høre, hvad det er vores sjæl forsøger at kommunikere ud til os. Vi lever under et pres fra samfundet og menneskerne omkring os. Der er et regelsæt og nogle rammer vi bliver puttet ned i – også selvom vi ikke passer i de rammer. Sagen er den, at det kun er en lille del af befolkningen der passer ned i de rammer. Resten af os er enten tvunget til at gå på kompromis og klemme os ind i de rammer – ELLER rent faktisk lytte til din sjæl og følge dens kald. 

Dette er sjældent nemt til at starte med, da der er en masse historie og identiteter der skal ”redigeres”. 

Ofte historier og identiteter vi skaber omkring os selv og derefter lader samfundet reflektere tilbage på os. Det er ofte heller ikke særligt nemt, hvis man står alene og sårbar imens man forsøger at åbne op – helt ind til sjælen – for at høre, hvad den forsøger at kommunikere til os. 

 "Udforsk din Dharma" er en grundigt gennemført workshop, der giver dig teknikker til, hvordan du kan begynde at kommunikere med din sjæl og dét den prøver at kommunikere med dig. 

Du bliver taget igennem en læringsrig session om, hvordan du kan stilne dine tanker så din intuition og sjæls kommunikation bliver højere. Du lærer om, hvordan du kan bruge positive intentioner (sankalpa) i din dagligdag for at manifestere dét liv du drømmer om og dét liv DU fortjener. 

Du fortjener nemlig at leve i den bedste og sundeste version af dig selv. 

Praktisk: 

Workshoppen vil foregå onsdag d. 8. april, kl 14.00-17.00. 

Workshoppen vil blive sendt LIVE fra Zoom. (Hvis du ikke har mulighed for at deltage live, så vil du få optagelsen tilsendt efterfølgende så du har mulighed for at se eller gense workshoppen. Workshoppen vil være tilgængeligt i 14 dage)

Workshoppen består af en teoretisk del, hvor vi vil grundigt gennemgå, hvad Dharma er og hvordan vi skal stille os ind på vores unikke Dharma. 

Herudover vil vi lave visualisationsøvelser, meditationer og intuitivskrivsnings opgaver. Der bliver lagt op til at du laver nogle opgaver efterfølgende også. 

Billetter

  • Udforsk din Dharma

    299,00 kr.
    Sale ended

Total

0,00 kr.

Share this event

bottom of page