De Ayurvediske energityper og penge-mindset.


Har du læst min forrig opslag omkring Doshaerne og vores Dharma? Hvis ikke, så anbefaler jeg stærkt at du læser den efter denne.

Der gennem sig nemlig mange spændende indsigter i de ayurvediske energityper når vi begynder at studere dem lidt nærmere. I de Ayurvediske energityper kan det også afsløres hvilket forhold vi har til penge.

Jeg blev i sidste uge interviewet af Pernille Birkenfeldt fra Mind Your Finances omkring forholdet mellem penge og Ayurveda.

Lyt til Podcasten her:

Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad dit forhold til penge er? Kommenter gerne nedenfor.

Og så vil jeg gerne indrømme at inspirationen til at starte min egen podcast er blevet større. Nu går der ikke længe tror jeg, til at I jævnligt kan modtage inspiration til at integrere yogaen og Ayurvedaen i jeres hverdag.


52 views0 comments

Recent Posts

See All