top of page
Dowsing Pendulum over Tarot

Er du klar til at transformere dine nytårsforsæt fra ønsketænkning til varig forandring?

Dyk ned i guiden "Yogaens ikke-så-hemmelige hemmelighed til succesfulde nytårsfortsæt" og opdag, hvordan yoga kan være nøglen til at gøre dine mål til virkelighed.

Har du en liste med ting, du ønsker skal være bedre i 2024? 
Så som vægttab, rygestop, mere motion etc?

Føler du næsten at dine nytårsfortsæt fejler, før du
overhovedet er startet på den?

Ønsker du varig forandring i dig liv?

Ønsker du konkrete værktøjer og teknikker, der hjælper dig til at skabe succesfulde "nytårsfortsæt"?


Så er guiden "Yogaens ikke-så-hemmelige hemmelighed til succesfulde nytårsfortsæt for dig! 

Sparkler

Vi er alle bekendt med idéen om et nytårsforsæt. Det er et ønske om at ændre noget enten ved os selv eller vores liv. Disse ønsker opstår ofte fra et negativt perspektiv, idet der er noget, vi ikke er helt tilfredse med ved os selv.

Det, vi ikke er tilfredse med ved os selv eller hvordan vores liv er indrettet, bliver betragtet med kritiske øjne.

 

Ved at starte ud fra præmissen om, at vi ikke er gode nok, fornægter vi vores eget selvværd. Vi fortæller os selv, ubevidst, at vi ikke er gode nok. Dette påvirker vores liv – mere end vi måske tror. Vores krop lytter til, hvad vores tanker fortæller, og den begynder at handle ud fra dette.

 

I stedet for bør vi lære, hvordan vi kan arbejde ud fra en positiv tilgangsvinkel, og det er her "Yogaens ikke-så-hemmelige hemmelighed" kommer ind i billedet.

"(...) Der er mange grunde til, at jeg vil anbefale Stine som din kommende underviser, men jeg vil helt klart fremhæve hendes milde personlighed og dybe professionalisme indenfor yogaen, der tydeligt bunder i mange års erfaring og hårdt arbejde!" 
Mette B, tidligere elev på yogauddannelsen

Yogaens ikke-så-hemmelig hemmelighed

Er for dig, der ønsker at arbejde med dine nytårsfortsæt fra en positiv indgangsvinkel, som hjælper dig til at skabe varig forandring i dit liv. 

Metoden er overleveret til mig fra flere af mine undervisere gennem mine 19år med yogaen tæt på livet. 
Både dem og jeg har set magiske forandringer ske med netop denne simple metode. 

Skal året 2024 være dit år? 
 

" (...) En underviser som Stine, der bærer så meget viden og erfaring kombineret med masser af varme, engagement og rummelighed, er ikke noget man finder hver dag. Stine er en levende yoga-encyklopædi og hun deler sin viden med lige dele faglig stolthed og ydmyghed." -

Anna, tidligere elev på yogauddannelsen

 

Praktisk: 

Guiden bliver leveret som en e-bog til din indbakke! Og den er din til evig eje. 

 

Dato: 

Start i dag!

Pris:

KUN 38 dkr.
 

Din formidler:

StinePortræt-48_edited.jpg

Mit navn er Stine Brink, og jeg kan ikke vente med at tage dig med på en hjertevarm rejse gennem Yamas og Niyamas - de etiske principper, der har formet mit eget liv de sidste 12 år.

Jeg er 34 år gammel, jeg har to skønne sønner og en dejlig livspartner.
Min passion for yoga og ayurveda begyndte som en dyb længsel efter indre fred, selvforståelse og healing efter jeg fik et brud på ryggen i en alder af 11år.
Gennem årene har disse praksisser været en konstant kilde til inspiration og forvandling i mit liv, og jeg er beæret over at dele denne viden med dig.

Min undervisning er mere end bare teknikker og filosofi - det er en deling af kærlighed, transformation og autenticitet.

Jeg er dedikeret til at skabe et trygt rum, hvor du kan udforske og udvikle dig selv uden frygt.

"(...) Stine er den yogaguide, der med sikker og omsorgsfuld hånd, viste mig vejen ind til yogaens inderste.

Stine er groundet på en måde få mennesker er og hun omgiver sig en aura af kærlighed, nysgerrighed og omsorg, der gør at jeg aldrig føler mig utryg i nærheden af hende." Lotte A., tidligere elev.

bottom of page