top of page

Tak for tilmeldingen til 
AHAR - næringsrige princupper

Jeg er begjerstret for, at du har investeret på denne rejse mod en dybere forståelse af, hvordan du gennem din kost kan optimere dit immunforsvar og generelle velvære ud fra de ayurvediske principper. Kurset er designet til at give dig simple, effektive værktøjer og teknikker, som du allerede i dag kan integrere i din hverdag.
Men det er også designet, så du ikke bliver overvældet af informationer.
Du kan få adgang til kurset her. 

Brug den e-mail du har registreret dig med og du får tilsendt en kode.

Om få minutter modtager du også en e-mail med informationerne om, hvordan du kan få adgang til kurset. 

Vil du med mig på retreat? 

Jeg vil gerne invitere dig med til noget helt særligt. 
Nemlig til RETREAT i THY. 
Thy har en helt særlig plads i mit hjerte - og jeg glæder mig til at vise dig Thy's MAGI. 

Retreatet bliver afholdt d. 17.-20. maj hos Skibstedgaard i Sydthy.

Fra dit værelse på retreatet vil du opleve en betagende udsigt over fjorden, der strækker sig ud foran dig, og med blot få skridt ud af døren vil du kunne tage en forfriskende svømmetur i det rolige vand, der omgiver vores idylliske omgivelser.

Under dit ophold vil du blive forkælet med velsmagende måltider, tilberedt med hovedsageligt sæsonbaserede lokale råvarer. Vores dygtige kok, Karen Louise, en dedikeret yogi og ejer af Skibstedgaard, vil forberede hvert måltid med kærlighed og omhu, hvilket sikrer en gastronomisk oplevelse, der nærer både krop og sjæl.

På retreatet vil der være yoga praksis to gange dagligt, hvor vi vil udforske en blanding af asana, pranayama, mantra og meditations teknikker. Dette giver dig mulighed for at fordybe dig i din yogapraksis og opleve de transformative virkninger af ayurvedisk yoga.

Desuden vil du lære om sæsonen ud fra et ayurvedisk perspektiv, hvor vi vil trække på den kærlige visdom fra Deva Ganesh som inspirationskilde. Dette giver dig mulighed for at forbinde dybere med naturens rytmer og tilpasse din livsstil i overensstemmelse hermed.

Dette retreat er en eksklusiv mulighed for at fordybe dig i en dharmisk livsstil og opleve dybdegående helbredelse og fornyelse. Gennem retreatet vil vi skabe et rum for transformation og healing, hvor du kan genoprette balancen i krop, sind og ånd, og styrke din forbindelse med dig selv og naturen omkring dig.

LÆS MERE HER 

StinePortræt-114.jpg
bottom of page