top of page

Tak for købet af "Yogaens ikke-så-hemmelige hemmelighed"!

Jeg håber guiden vil hjælpe dig med at skabe varig tranformation i 2024! 

Vidste du, at den mest effektive metode til at skabe forandringer i sindet er gennem mantras? 

Jeg har lavet en kursus, der har med forhold til at tage dig på en dybdegående rejse gennem yogaens etiske og moralske principper, der guider os til at leve et mere autentisk og meningsfyldt liv.

Forløbet strækker sig over 10-uger, hvor du gennem ugentligt lydfilder vil  udforske hver yama og niyama, dykke ned i deres essens gennem storytelling og modtage værdifulde mantraer og meditationer, der vil hjælpe dig med at integrere dem i din daglige praksis.

Dowsing Pendulum over Tarot

Vil du:

  • Gå på opdagelse dit sande selv og forbedre din selvbevidsthed og styrk din evne til at træffe positive valg og håndtere udfordringer med større lethed?
     

  • Opbygge dybe og meningsfulde forbindelser med dig selv og andre, hvilket vil forbedre dine relationer og følelsen af samhørighed?
     

  • Få de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at skabe positive og varige ændringer i dit liv, anset om det er personligt, professionelt eller spirituelt?

Yamas & Niyamas

Yamas og Niyamas er de etiske og moralske principper, der udgør fundamentet for yoga og hinduistisk filosofi. Gennem dette dybdegående kursus vil du udforske disse tidløse principper og lære, hvordan de kan berige dit liv på en unik måde.

Det 10-ugers forløb vil introducere dig til de enkelte Yamas og Niyamas, og vi vil udforske dem uge for uge.

 

Du vil modtage inspirerende lydfiler, der guider dig igennem hvert princip, samt mantraer og meditationer, der fordyber din forbindelse til dem. Disse kraftfulde teknikker vil skabe en stærk indre ro og balance, som vil hjælpe dig med at håndtere livets udfordringer med klarhed og beslutsomhed.

" (...) En underviser som Stine, der bærer så meget viden og erfaring kombineret med masser af varme, engagement og rummelighed, er ikke noget man finder hver dag. Stine er en levende yoga-encyklopædi og hun deler sin viden med lige dele faglig stolthed og ydmyghed." -

Anna, tidligere elev på yogauddannelsen

Praktisk

Hver uge vil du modtage et link i en e-mail, der giver dig adgang til ugens kursus materiale.
Du vil modtage lydfiler, der går i dybden med en yama eller niyama, spændende storytelling med inspiration fra yogaens dybe visdom og det virkelig liv, samt mantra & meditations praksis. 


Formålet med det 10-ugers forløb er at skabe en forbindelse til dit indre. Det er en rejse til indre aktivisme, der vil skabe ringe i vandet for ydre transformation.
Under forløbet modtager du lydfiler. Lydfiler er valgt i stedet for video materiale, for at give en mere indadvendt oplevelse. Her er ikke noget du skal se, her er ikke noget du skal læse (der vil være lidt skriftlig vejledning og støtte at søge gennem e-bogen "en praktisk guide til Yamas & Niyamas) du skal blot lytte, være og kontemplere. 

Vedaerne, hvor yoga sutras stammer fra er, hvad man kalder en Shruti som betyder "det, der er hørt". 
For at få den fulde forståelse for konteksten, teorien og dybden, skal det høres. 
 

Du vil også modtage selv-overvejende spørgsmål og små opgaver, hver uge. 
Der vil ugentligt være 30-45 min. materiale.

 

Dato: 

Start i dag!
Materialet tilgængeligt i 120 dage. 

Pris:

1500,- 
DIN PRIS I DAG: 560,-

bottom of page