“It is through the alignment of the body that I discovered the alignment of my mind, self, and intelligence.”
- Sri.B.K.S.Iyengar

 

Align yourself with the calling of your heart.

Stine's undervisning er præcis, grundig og teknisk udfordrende. Hun tilbyder dig at gå på opdagelse i din egen krop og den alignment, med alle bevægelser som et udtryk fra hjertet. 

Stine har en lang baggrund i Ashtanga yogaen, men i 2016 skiftede hendes egen praksis, og dermed også hendes undervisning over til Anusara og Bhakti yogaen. 
Anusara Yoga betyder "flowing with Grace", altså at flyde med nåde - det guddommelige.
Anusara Yogaen tilbyder dig dyb og transformativ rejse, måde gennem det fysiske, mentale, spirituelle og endda de mystiske aspekter af Yogaen. 
Gennem asana (fysisk bevægelse), pranayama (åndedrætsøvelser), meditation og tantrisk filosofi så hjælper praksissen dig til at justere dig sind, din krop og dit hjerte, og dermed får du muligheden for at genopbygge en forbindelse til dig dybere Selv.
Praksissen er for alle, uanset baggrund. Den vil give dig forbedret styrke, fleksibilitet og balance, både fysisk, mentalt og spirituelt.
 

Kommende workshops & events

 

Privat Undervisning 

Ønsker du en yoga praksis, der er tilrettelagt ude fra dine behov og ønsker? 
Under privat undervisning er det DIG der er i fokus. Stine møder dig præcis der, hvor du er. 
Er du ny til yoga og ønsker en grundig introduktion til øvelserne? Eller er du erfarn og ønsker udfordringer? Har du skader du ønsker at arbejde med, i stedet for imod?  


Stine Brink tilrettelægger undervisningen så den passer ind til dine behov. Hun underviser ud fra Anusara yogaen og "the universal principle of Alignment". Dette betyder at din krop vil finde ind i sin naturlig alignment ud fra disse principper. Stine tilbyder både den mere dynamasike Hatha yoga og den mere blide tilgang ved en privat undervisnings gang. 

Praktisk: 
Pris: 
Hverdag: 950,- for 60 min undervisning inkl. forberedelse. 
Weekend: 1075,- for 60 min. 

Pakketilbud 3x60 min.
Hverdag: 2550,- 
Weekend: 2925,-

 

Privat undervisningen i hverdagen sker oftest i dagstimerne, hos Kula Yoga i Værløse eller på Østerbro, København.

Tag enten kontakt på namaste@stinerbink.com eller via kontakt boksen nedenfor. Events og firma-undervisning. 

Stine kommer gerne ud til dit næste event og underviser. Eller hos dit firma.
Priser variere alt efter, hvilken sammensætning her er tale om. Tag gerne kontakt. 

 

Har du spørgsmål til privat undervisning, eller ønsker du at booke en session? Eller vil du bare gerne holde dig opdateret med nye workshops, retreats og uddannelser gennem nyhedsbrevet?
Tag kontakt nedenfor.

Nytårs Yoga Retreat, BALI
Sun, Dec 27
Bingin Retreat, BALI
Dec 27, 2020, 2:00 PM – Jan 03, 2021, 10:30 AM
Bingin Retreat, BALI
Når vinteren er mørkest og koldest, trækker vi mod varme og eksotiske himmelstrøg, puster det gamle år ud og lader op til det nye. Her vil vi fordybe os med skøn yoga, dybe åndedrag, meditation, næringsrig mad og sætte intentioner for det nye år.
Share
200 timers Yogalærer uddannelse
Fri, Jan 29
Kula Yoga
Jan 29, 2021, 8:00 AM – Sep 26, 2021, 5:00 PM
Kula Yoga
200-timers uddannelse består af en kombination af teori, filosofi, anatomi, undervisningstræning, sekvensering og egen praksis. En kombination som tilsammen giver den bedst mulige forståelse for yogaens aspekter samtidig med at den tillærte viden integreres i krop og dit sind.
Share
200 timers Yogalærer uddannelse
Fri, May 07
Kula Yoga
May 07, 2021, 8:00 AM – Dec 12, 2021, 5:00 PM
Kula Yoga
200-timers uddannelse består af en kombination af teori, filosofi, anatomi, undervisningstræning, sekvensering og egen praksis. En kombination som tilsammen giver den bedst mulige forståelse for yogaens aspekter samtidig med at den tillærte viden integreres i krop og dit sind.
Share

© 2020 by Stine Brink