top of page
StinePortræt-28.jpg

Wholehearted living

- through aligning every action of your life with the calling of your heart. 

Jeg tror på at vi som mennesker er sat her på jorden med et formål. Det formål ligger gemt i vores hjerte og kalder på at blive hørt. Men ofte bliver dette kald overdøvet af alt muligt andet, så som gamle overbevisninger og andres overbevisninger. For at høre dette kald bliver vi nød til minimere det der forstyrre os. Dette kan være fysiske og mentale ubalancer. 

 

Yogaens og ayurvedaens videnskaber giver os solide værktøjer til, hvordan vi kan skabe balance i livet omkring os og i os til at vi kan justere vores liv efter vores hjertes kald!

Jeg har undervist yogaens og ayurvedaens dybe videnskaber siden 2011 og jeg ville elske at hjælpe dig i alignment med dit hjertes kald.

Mere om Stine 

Jeg mødte yogaen første gang da jeg var 14år. Jeg er født og opvokset i Thy, i en familie, hvor sporten fyldte meget. Indtil jeg var 11år brugte jeg meget af mine fritid på enten at spille håndbold, fodbold eller lave gymnastik.
Da jeg var 11år var jeg ude for en ulykke, der blev starten på en stor healingsrejse, som efter lidt tid førte mig ind i yogaens mystiske videnskab.
Måske vil jeg en dag fortælle dig meget mere om ulykken og hvordan jeg mødte yogaen. 

Men yogaen blev min vej til healing i en alder af 14. Da jeg var på efterskole et par år senere underviste jeg min første yoga klasse for de andre piger på efterskolen og i det øjeblik kaldte mit hjerte højlydt og et frø blev sået. På mange måder stod det klart for mig, hvilken vej jeg skulle. 
Men trods det, har jeg skulle gå nogle omveje, følge nogle andre overbevisninger og lade mig rive med at skøre ideer jeg fandt på undervejs - også selv efter jeg havde taget min første uddannelse. 

Jeg tog min første yoga uddannelse da jeg lige var blevet 22 år, i 2011
De første år af min yoga karriere var min praksis og min undervisning baseret i Ashtanga yogaen.

En fed, udfordrende praksis jeg udførte hver dag. Men efter nogle år begyndte jeg at vågne op i smerte og angst begyndte at præge mit sind.
Jeg opdagede at min yoga praksis ikke længere virkede og jeg vidste jeg måtte ændre noget. Jeg tog den ayurvediske videnskab meget mere til mig - og ændrede min yoga praksis til baseret i Anusara yogaen, hvilket healede min krop på en måde, jeg aldrig havde forestillet mig var muligt.

Jeg har siden videreuddannet mig inden for både ayurvedaens videnskab, samt anusara yogaen og andre grene samt tilgange til yogapraksissen. 

se mit cv her

StinePortræt_SneakPeek-1.jpg
bottom of page