top of page
Buddha Statue

Ayurveda 

moderen af alt healing 

Ayurveda er et holistisk sundhedsvidenskab, som stammer fra ældgamle Indiske tekster. Det anses som en af de ældeste traditionelle holistisk medicin systemer, og på samme tid med at være den ældeste, er det også et tidsløs systemt. Det tilbyder os en dyb forståelse for os selv og vores omgivelser i den moderne verden.

 

Ayurveda bærer nøglen til et liv fuldt af vitalitet og et liv i balance og harmoni med naturen.

Modtag en gratis* introduktions workshop om Ayurveda

Indtast din e-mail nedenfor og få workshoppen sendt direkte til din indbakke
*Alt den koster er din email. 

Thanks for submitting!

Begynd din rejse mod et liv med mere vitalitet og harmoni

Ayurveda åbner døren til en dybere forståelse af os selv og vores kroppe. Det giver os ikke kun muligheden for at opnå viden om vores individuelle konstitutioner og helbredstilstand, men det styrker også vores evne til at tage ejerskab over vores velvære, indre balance og helbred.

Gennem Ayurveda opdager vi, hvordan vores unikke konstitution og livsstil påvirker vores fysiske og mentale velbefindende. Denne opdagelsesrejse giver os indsigt i vores styrker og svagheder samt de særlige behov, vi har for at trives.

At tage ejerskab over vores eget velvære betyder at træffe bevidste valg, der fremmer balance. Det indebærer at tilpasse vores kost, livsstil og daglige rutiner til vores individuelle behov. Ayurveda lærer os også at lytte til vores krops signaler og reagere proaktivt for at opretholde en sund tilstand.

Denne dybdegående forståelse og handling er ikke kun helbredende, men det er også en stærk form for egenomsorg. Det sætter os i førersædet for vores eget helbred og velvære og giver os værktøjer til at forhindre sygdomme og ubalancer, før de opstår.

Ayurveda er ikke blot en behandlingsmetode; det er en livsstil, der tilbyder os muligheden for at blomstre og stråle i vores fulde potentiale. Det er en gave til os selv, der forvandler vores forhold til sundhed og livskvalitet

Drømmer du om, at tage ejerskab over din egen velvære, fremme balance og harmoni i dit liv samt få fuld udbytte af dit potentiale? 

Ayurvediske anbefalinger: 

Ayurvediske retreats & Panchakarma
Gracetours aps 
har mere end 20års erfaring med rejser til Sydindien og med fokus på Ayurveda. De har valgt de ayurvediske klinikker med omhu og klinikkerne har alle veluddannede, professionelle læger og terapeuter, der planlægger forløbet individuelt efter dig og din krop. 

Kosttilskud og Ayurvediske produkter: 
Cosmoveda 
har de sidste fem år været mit foretrukkende sted at handle ayurvediske kosttikskud, når jeg ikke har kunnet handle i Indien. 

AYU - authentic Ayurveda producere de lækreste Ayurvediske produkter, der er skræddersyet til de tre ayurvediske grundtyper, Vata, Pitta & Kapha

IG5A1533.jpg

Private foredrag & konsultationer

Er du interesseret i at arrangere et privat foredrag enten for dig & dine venner eller på din arbejdsplads? Så tag kontakt, for at høre om dine muligheder 

Stine tager i øjeblikket ingen private konsultationer.

Tak - vi vender tilbage snarest

bottom of page