top of page
IG5A1550.jpg

Hvad, hvis du kunne skabe mere harmoni, balance og bevidst i dit liv?

Kom med på et 10ugers ONLINE forløb og gå opdagelse i dybden af Yamas og Niyamas og opleve deres transformative virkning på dit liv.

Tilmeld dig i dag og spar 1010,-

Ønsker du at leve et mere bevidst og autentisk liv?

Drømmer du om at få værktøjet til at komme tættere på dit sande jeg? 

Ønsker du at udforske yogaens dybde, men bliver du hurtigt overvældet af information, tilgange og teknikker? 

Ønsker du en klar og struktureret vejledning til at tage hul på dit studie af yogaens filosofi, psykologi og teori?

Leder du efter en fleksibel måde at integrere dyb indsigt i dit daglige liv uden at blive overvældet?

Ønsker du konkrete værktøjer og teknikker, der hjælper dig med at anvende det, du lærer, direkte i dit daglige liv?


Velkommen til ELEVATE YOUR LIFE
gennem Yamas & Niyamas.

Crystals,-Sage-and-Incense

Yamas & Niyamas er tidløse principper, der guider os til at leve et mere autentisk og meningsfyldt liv.
Gennem ugentligt lydfilder vil du udforske hver yama og niyama, dykke ned i deres essens gennem storytelling og modtage værdifulde mantraer og meditationer, der vil hjælpe dig med at integrere dem i din daglige praksis
(og i din hverdag!)

 

"(...) Der er mange grunde til, at jeg vil anbefale Stine som din kommende underviser, men jeg vil helt klart fremhæve hendes milde personlighed og dybe professionalisme indenfor yogaen, der tydeligt bunder i mange års erfaring og hårdt arbejde!" 
Mette B, tidligere elev på yogauddannelsen

Kunne du tænke dig at:

Gå på opdagelse dit sande selv og forbedre din selvbevidsthed og styrk din evne til at træffe positive valg og håndtere udfordringer med større lethed?

Opbygge dybe og meningsfulde forbindelser med dig selv og andre, hvilket vil forbedre dine relationer og følelsen af samhørighed?

Få de værktøjer og færdigheder, der er nødvendige for at skabe positive og varige ændringer i dit liv, anset om det er personligt, professionelt eller spirituelt?

“Elevate Your Life har været et skønt og inspirerende forløb.
Lettilgængeligt og dybt inspirerende. Japa-meditationerne har været et anker i en mega intens tid, og inspirationen fra Stines beskrivelser og gennemgang af
Yamas og Niyamas, har fungeret som en påmindelse om de nære ting i livet, at jeg allerede er den jeg skal være og at slippe jagten på mere mere mere.
Titlen "Elevate Your Life", kunne ikke være mere præcis. Det er det der sker.
Tak for et skønt forløb. ."

Maria E. 

Yamas og Niyamas er de etiske og moralske principper, der udgør fundamentet for yoga og hinduistisk filosofi. Gennem dette dybdegående kursus vil du udforske disse tidløse principper og lære, hvordan de kan berige dit liv på en unik måde.

Det 10-ugers forløb vil introducere dig til de enkelte Yamas og Niyamas, og vi vil udforske dem uge for uge.

 

Du vil modtage inspirerende lydfiler, der guider dig igennem hvert princip, samt mantraer og meditationer, der fordyber din forbindelse til dem. Disse kraftfulde teknikker vil skabe en stærk indre ro og balance, som vil hjælpe dig med at håndtere livets udfordringer med klarhed og beslutsomhed.

" (...) En underviser som Stine, der bærer så meget viden og erfaring kombineret med masser af varme, engagement og rummelighed, er ikke noget man finder hver dag. Stine er en levende yoga-encyklopædi og hun deler sin viden med lige dele faglig stolthed og ydmyghed." -

Anna, tidligere elev på yogauddannelsen

 

Praktisk: 

Hver uge vil du modtage et link i en e-mail, der giver dig adgang til ugens kursus materiale.
Du vil modtage lydfiler, der går i dybden med en yama eller niyama, spændende storytelling med inspiration fra yogaens dybe visdom og det virkelig liv, samt mantra & meditations praksis. 


Formålet med det 10-ugers forløb er at skabe en forbindelse til dit indre. Det er en rejse til indre aktivisme, der vil skabe ringe i vandet for ydre transformation.
Under forløbet modtager du lydfiler. Lydfiler er valgt i stedet for video materiale, for at give en mere indadvendt oplevelse. Her er ikke noget du skal se, her er ikke noget du skal læse (der vil være lidt skriftlig vejledning og støtte at søge gennem e-bogen "en praktisk guide til Yamas & Niyamas) du skal blot lytte, være og kontemplere. 

Vedaerne, hvor yoga sutras stammer fra er, hvad man kalder en Shruti som betyder "det, der er hørt". 
For at få den fulde forståelse for konteksten, teorien og dybden, skal det høres. 
 

Du vil også modtage selv-overvejende spørgsmål og små opgaver, hver uge. 
Der vil ugentligt være 30-45 min. materiale.

 

Dato: 

Start i dag!
Materialet tilgængeligt i 120 dage. 

Pris:

Nomalpris: 1500,- 
Pris lige nu: 490,- (spar 1010,-)
 

Din formidler på forløbet: 

StinePortræt-10.jpg

Mit navn er Stine Brink, og jeg kan ikke vente med at tage dig med på en hjertevarm rejse gennem Yamas og Niyamas - de etiske principper, der har formet mit eget liv de sidste 12 år.

Jeg er 34 år gammel, jeg har to skønne sønner og en dejlig livspartner.
Min passion for yoga og ayurveda begyndte som en dyb længsel efter indre fred, selvforståelse og healing efter jeg fik et brud på ryggen i en alder af 11år.
Gennem årene har disse praksisser været en konstant kilde til inspiration og forvandling i mit liv, og jeg er beæret over at dele denne viden med dig.

Min undervisning er mere end bare teknikker og filosofi - det er en deling af kærlighed, transformation og autenticitet.

Jeg er dedikeret til at skabe et trygt rum, hvor du kan udforske og udvikle dig selv uden frygt.

Jeg har set, hvordan Yamas og Niyamas har forvandlet mine egne handlinger og relationer. De har lært mig at omfavne medfølelse og kærlighed i mit daglige liv og hjulpet mig med at finde indre balance i travle tider.

Gennem det 10-ugers forløb vil jeg guide dig gennem hver af disse dyrebare principper med en dybdegående forståelse og hjælpe dig med at integrere dem i din egen unikke rejse. Du vil ikke bare lære, hvordan du praktiserer Yamas og Niyamas - du vil opleve, hvordan de kan forvandle dit liv. 

"(...) Stine er den yogaguide, der med sikker og omsorgsfuld hånd, viste mig vejen ind til yogaens inderste.

Stine er groundet på en måde få mennesker er og hun omgiver sig en aura af kærlighed, nysgerrighed og omsorg, der gør at jeg aldrig føler mig utryg i nærheden af hende." Lotte A., tidligere elev.

bottom of page